Rikke Lyngdam

Jeg har arbejdet med familier i misbrugsbehandling, flerfamilietilbud, familiebehandling i kommunalt regi samt behandlingsansvarlig psykolog på en dagbehandlingsskole. Siden 2010 har jeg haft egen praksis og var i 2014 med med at starte FOLIKO.

I det daglige arbejder jeg med behandlingsforløb for børn, unge og deres familier, ligesom jeg laver parterapeutiske forløb.  Sammen med kollegaer i Foliko laver jeg forældrekompetenceundersøgelser og undersøgelser af børn.

Derudover laver jeg undervisning for andre professionelle og fagfolk under uddannelse, bl.a. på Diplomuddannelsen i familieterapi.  En vigtig del af mit arbejde er  supervisionsopgaver og skræddersyning af forløb i organisationer, hvor vi følges ad om faglig udvikling over tid.

Jeg har siden 2005 været en del af uddannelsesvirksomheden Nordic Interventions, der laver systemisk og mentaliseringsinspireret uddannelse og kurser i Danmark og i udlandet. 

Jeg modtager henvendelser fra kommuner, institutioner, private og samarbejder med sundhedsforsikringer. Jeg har ikke ydernummer og modtager derfor ikke henvendelser fra egen læge.