Forældregruppe hos FOLIKO – Tilmed dig her

Folikos forældregruppe

Det er udgangspunktet for vores gruppe, at forældre vil opleve kortere eller længere perioder, hvor et eller flere børn er i krise eller mistrives . Det er der nærmest garanti for. 

Med børnenes kriser, mistrivsel og konflikter følger ofte forældres usikkerhed, afmagt og bekymring. Usikkerheden melder sig med spørgsmålet: “gør jeg det godt nok?”, afmagten med den simple, men måske urealistiske forestilling, at nogen må kunne gøre noget, så situationen bliver god igen og bekymringen med den konstant opmærksomhedskrævende uro, der både stjæler nattesøvn og forhindrer muligheden for fordybelse i andre sammenhænge. Samhørigheden, omsorgsfuldheden og kærligheden kan være sat under pres, når en eller flere familiemedlemmer på denne vis er ved siden af sig selv.

Udgangspunktet for denne gruppe er, at forældre kan yde omsorg og tilbyde rammer for deres børn. De kan ofte IKKE få kriserne eller konflikterne til at forsvinde, men de kan holde til krisen uden at samhørigheden med barnet forsvinder.

Hensigten med gruppen er både at få støtte og ideer til at stå i krisen og i konflikterne. Det er vigtigt ikke at stå for alene som forælder. I gruppen vil I derfor opleve støtte i det faglige fundament, vi præsenterer, og fra andre forældre i lignende situationer.

Hvis du eller I som forælder genkender nedenstående spørgsmål som vigtige, mener vi, at FOLIKOs forældregruppe er relevant. Gruppen er åben for både enlige og samlevende forældre. Bor I sammen, er det bedst, at I begge kommer.

  • Har dit barns mistrivsel gjort dig usikker på, hvad du som forælder skal gøre, og hvordan du skal gøre det?
  • Er du blevet i tvivl om, hvor meget du kan kræve af dit barn? Og hvilke hensyn du skal tage?
  • Har du tilbagevendende erfaringer med magtesløshed og eskalerende konflikter mellem dig og dit barn?
  • Har 
  • Er det overvældende at forholde dig til, hvad du mener, at du bør gøre som forældre? Og er det vanskeligt at få overblik over, hvad der er vigtigst?
  • Er det svært at komme videre fra konflikter og skænderier?
  • Savner du en stærkere relation til dit barn? 

Pris: 2000 kr for hele forløbet (8 gange + opfølgningsmøde).

Tid og sted: 16/9 – 24, 26/9 – 24, 7/10 – 24, 28/10 – 24, 21/11 – 24, 11/12 – 24, 8/1 – 25, 5/2 – 25 & 10/4 – 25
Alle dage kl 16.30 – 19.00 hos FOLIKO, St. Kongensgade 59a, st. 1264 Kbh. K.

Tilmelding: skriv til info@foliko.dk